Zijn Gas Air Compressors Better Than Electric Air Compressoren ?

Als het aankomt op het kiezen van uw eerste luchtcompressor , moet je gaan met een gas aangedreven item of een elektrisch aangedreven item? Beide zijn goede producten , maar waarom zoveel mensen zweren bij hun gas luchtcompressoren en verlaat vrijwel elke elektrische luchtcompressoren dat ze hun ogen te leggen op ? Het debat , net als die tussen propaan en houtskool barbecues , bestaat al zolang er zijn keuzes op de compressor scene , en uiteindelijk is het aan u , waarin compressor die u kiest. Echter, hier is een lijst van enkele van de beste en slechtste eigenschappen van het gas aangedreven luchtcompressor merken.

Welke luchtcompressor u uiteindelijk beslissen over moet gebaseerd zijn op twee verschillende kwesties. Ten eerste moet je om te bepalen hoeveel vermogen je nodig hebt uit je luchtcompressor. Heeft u behoefte aan een echt beest van een luchtcompressor dat je met een ton van perslucht te bieden op een bepaald moment , of bent u op zoek naar een meer subtiele optie die zal de klus te klaren , maar misschien niet zo goed of zo snel . Voor mensen op zoek naar veel stroom , gas en lucht compressoren zijn uw enige optie. Ze zijn echter overkill als je alleen met behulp van uw compressor voor iets als het indienen van banden of airbrushen motorhelmen .

De tweede vraag die je jezelf moet stellen is hoe u wilt dat uw draagbare luchtcompressor te zijn? Moet u in staat zijn om het overal mee te nemen – zelfs op plaatsen waar er geen elektriciteit in de buurt? Als je wilt dat je compressor aan je zijde , zelfs in de droogste woestijn of de dikste jungle, dan moet je een gas aangedreven compressor , omdat ze veel meer draagbaar te wijten aan het ontbreken van een elektriciteitsbehoefte. Als je net van plan het gebruik van uw compressor rond het huis echter een elektrische compressor is een veel beter idee dan de meerderheid van het gas compressoren op de markt.